Онопрійчук, Олена Олександрівна2014-04-022014-04-022008Онопрійчук, О. О. Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 "Технологія продуктів харчування" / Онопрійчук Олена Олександрівна ; НУХТ. - К., 2008. - 22 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13650Дисертаційну роботу присвячено обґрунтуванню та удосконаленню технології багатокомпонентних молочно-білкових продуктів – сиркових виробів з функціонально-технологічними складовими – зерновими інгредієнтами, використання яких дасть змогу підвищити біологічну цінність та технологічну стабільність продукції. The thesis is devoted to the justification and improvement technology multi-protein milk products - cheese products with functional and technological components - grain ingredients use of which will allow to increase the biological value and technological stability of products.молокосиркові виробитехнологіямолочно-білкова основамолочно-рослинна системазернові інгредієнтимолокоmilkacid curd productstechnologymilk protein basemilk-vegetable systemgrain ingredientsкафедра технології молока і молочних продуктівУдосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами