Обгрунтування залежності вертикально інтегрованих структур від процесів ринкової концентрації - Шпиг, Юлія Миколаївна (My University, 2014)
У сучасних умовах в м'ясному підкомплексі відбуваються складні структурні перетворення, пов'язані з адаптацією господарюючих суб'єктів до динамічних умов зовнішнього середовища.
Keywords: м'ясопереробне підприємство; вертикальна інтеграція; meat processing enterprise; vertically integrated