Головач, Дар`я ВолодимирівнаЯсінська, Ірина Леонідівна2021-06-182021-06-182021Головач Д. В. Їстівні комахи як інноваційні продукти харчування / Д. В. Головач, І Л. Ясінська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34564Використання комах у якості їжі має величезний потенціал і цей напрямок буде розвиватися. Важливою є оцінка безпечності та ризиків щодо їх споживання. Правильна маркетингова кампанія подібних продуктів, підтримка науковою спільнотою та регулюючими органами здатні змінювати ставлення споживачів до подібних продуктів. The use of insects as food has great potential and this direction will develop. It is important to assess the safety and risks of its consumption. Proper marketing campaign for such products, support from the scientific community and regulators can change consumer attitudes towards such products.otherїстівні комахиінноваційні продуктиedible insectsinnovative foodsкафедра технології оздоровчих продуктівЇстівні комахи як інноваційні продукти харчуванняThesis