Їстівні комахи як інноваційні продукти харчування - Головач, Дар`я Володимирівна; Ясінська, Ірина Леонідівна (My University, 2021)
Використання комах у якості їжі має величезний потенціал і цей напрямок буде розвиватися. Важливою є оцінка безпечності та ризиків щодо їх споживання. Правильна маркетингова кампанія подібних продуктів, підтримка науковою спільнотою та регулюючими органами здатні змінювати ставлення споживачів до подібних продуктів.
Keywords: їстівні комахи; інновації (м'ясопереробка); кафедра технології оздоровчих продуктів