Побудова електронної карти засобами ArcGIS - Петренко, Олександр Якович (My University, 2015)
Навчальний посібник розкриває можливості універсальної географіч¬ної інформаційної системи ArcGIS для управління географічними даними. Призначено для широкого кола науковців, аспірантів, викладачів, науково-технічних працівників, професійна діяльність яких пов’язана з аналізом і візуалізацією географічних даних. Study guide reveals the capabilities of a universal geographic information system ArcGIS to manage geographic data. Is intended for a wide circle of scientists, postgraduates, teachers, scientific workers, whose professional activity is related to the analysis and visualization of geographic data.
Keywords: географічні інформаційні системи; база даних; картографія; geographic information system; database; cartography