Перспективи використання ароматехнологій в українському готельному бізнесі - Іщенко, Тетяна Іванівна; Церетелі, А. М. (My University, 2010)
У тезах аргументовано доцільність використання аромамаркетингу українськими готельними підприємствами для їх успішного розвитку. In the abstract arguments usefulness of scent marketing Ukrainian hotel companies for their successful development.
Keywords: аромамаркетинг; аромадизайн; готельне господарство; комфорт; scent marketing; aromadesign; hospitality; comfort; кафедра готельно-ресторанної справи