Мась, П. В.Махинько, Валерій МиколайовичМахинько, Людмила Василівна2013-02-182013-02-182012Мась, П. В. Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів / П. В. Мась, В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Хлібопекарcька і кондитерська промисловість. – 2012. – № 3. – С. 3-5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6377У роботі наведено результати визначення впливу плодово-ягідних сиропів на процес бродіння і якість здобних виробів. In the work the results of the determination of the effect of fruit-and-berry syrup to the fermentation process and the quality of the products.uk-UKздобні виробиплодиягодисиропибродінняякістьbunsfruitsberriessyrupsfermentationqualityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробівArticle