Дослідження структурно-механічних показників тістових напівфабрикатів формованих картопляних чіпсів - Ковтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Солошенко, Владислав Юрійович (My University, 2018)
Встановлено залежність структурно-механічних показників напівфабрикатів чіпсів. Установлена зависимость структурно-механических показателей полуфабрикатов чипсов. The dependence of structural and mechanical indices of semi-finished chips is established.
Keywords: чіпси; напівфабрикат; вологість; чипсы; полуфабрикат; влажность; chips; semi-finished products; humidity; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра готельно-ресторанної справи