Ковтун, Аліна ВолодимирівнаКовбаса, Володимир МиколайовичСолошенко, Владислав Юрійович2018-05-312018-05-312018Ковтун, А. В. Дослідження структурно-механічних показників тістових напівфабрикатів формованих картопляних чіпсів // А. В. Ковтун В. М. Ковбаса, В. Солошенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 183.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27557Встановлено залежність структурно-механічних показників напівфабрикатів чіпсів. Установлена зависимость структурно-механических показателей полуфабрикатов чипсов. The dependence of structural and mechanical indices of semi-finished chips is established.uk-UKчіпсинапівфабрикатвологістьчипсыполуфабрикатвлажностьchipssemi-finished productshumidityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиДослідження структурно-механічних показників тістових напівфабрикатів формованих картопляних чіпсівThesis