Механизм подачи рулонной ленты в завёрточных и им подобных машинах ( авторское свидетельство № 397446) - Гончаренко, Борис Николаевич; Луцык, Владимир Иосифович (My University, 1973)
Винахід стосується пристроїв для подавання з рулону стрічкового обгорткового матеріалу з попередньо нанесеними мітками і може знайти застосування у новопроектованих загортальних та пакувальних машинах з центруванням малюнка або тексту етикетки на виробі, що загортається. The invention relates to a devices for delivery of a roll tape wrapper with pre-applied labels and can be used in newly-designed wrapping- and packaging machines with centering the image or text of label to wrap the product.
Keywords: рулонная лента; roll tape; метка; упаковка; завёрточная машина; label; packing; wrapping machine; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка