Smart Control – інновації управління готельним номером через смартфон - Дубко, Андрій Вікторович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2016)
В даній статті розглянуто інноваційні системи комп’ютерного управління готельними номера за принципом розумного будинку – «Smart House» , приведено приклади систем, що вже використовуються за кордоном. Проаналізовано позитивний вплив впровадження даної інновації в готелі, що будуються. Приведені переваги управління як з точки зору менеджменту готелю, так і з якості надання послуг для постояльців.
Keywords: готельний номер; управління готельним номером; розумний будинок; smart home; hotel room; інновації (готельно-ресторанний комплекс); готельні послуги; кафедра готельно-ресторанної справи