Застосування клітковини насіння олійних культур в технології м'ясомістких продуктів - Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Бударіна, Єлизавета Андріївна; Тютюннікова, Яна Вячеславівна; Бабік, Богдан Володимирович (My University, 2022)
Сьогоденні науково-технічні розробки в харчовій промисловості направлені на створення комбінованих продуктів. Виробництво таких м'ясопродуктів на основі м'яса і рослинних білків передбачає взаємозбагачення їх складу, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних показників готової продукції, зниження її собівартості. Today's scientific and technical developments in the food industry are aimed at creating combined products. The production of such meat products based on meat and vegetable proteins involves mutual enrichment of their composition, increase in biological value, improvement of organoleptic indicators of the finished product, reduction of its cost price.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; physical and chemical indicators; насіння соняшника; м'ясопродукти; органолептичні показники; фізико-хімічні показники; sunflower seeds; meat products; organoleptic indicators