Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра ІзидорівнаБударіна, Єлизавета АндріївнаТютюннікова, Яна ВячеславівнаБабік, Богдан Володимирович2023-02-042023-02-042022Застосування клітковини насіння олійних культур в технології м'ясомістких продуктів / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, Є. А. Бударіна, Я. В. Тютюннікова, Б. В. Бабік // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 269–270https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38967Сьогоденні науково-технічні розробки в харчовій промисловості направлені на створення комбінованих продуктів. Виробництво таких м'ясопродуктів на основі м'яса і рослинних білків передбачає взаємозбагачення їх складу, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних показників готової продукції, зниження її собівартості. Today's scientific and technical developments in the food industry are aimed at creating combined products. The production of such meat products based on meat and vegetable proteins involves mutual enrichment of their composition, increase in biological value, improvement of organoleptic indicators of the finished product, reduction of its cost price.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівphysical and chemical indicatorsнасіння соняшникам'ясопродуктиорганолептичні показникифізико-хімічні показникиsunflower seedsmeat productsorganoleptic indicatorsЗастосування клітковини насіння олійних культур в технології м'ясомістких продуктівThesis