Писарець, Ольга ПетрівнаДробот, Віра Іванівна2014-10-232014-10-232014Писарець, О. П. Продукти переробки кукурудзи - джерело поліненасичених жирних кислот груп w-3 та w-6 / О. П. Писарець, В. І. Дробот / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17566Сьогодні загальновизнаним є доцільність використання в хлібопекарській промисловості композиційних сумішей з продуктів переробки зернових культур і серед них кукурудзи.Today it is generally the feasibility of using in baking industry composite mixtures of products Grain processing and including corn.otherжирнокислотний складпшеничне борошнокукурудзаfatty acid compositionwheat flourcornкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПродукти переробки кукурудзи - джерело поліненасичених жирних кислот груп w-3 та w-6Other