Продукти переробки кукурудзи - джерело поліненасичених жирних кислот груп w-3 та w-6 - Писарець, Ольга Петрівна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2014)
Сьогодні загальновизнаним є доцільність використання в хлібопекарській промисловості композиційних сумішей з продуктів переробки зернових культур і серед них кукурудзи.Today it is generally the feasibility of using in baking industry composite mixtures of products Grain processing and including corn.
Keywords: жирнокислотний склад; пшеничне борошно; кукурудза; fatty acid composition; wheat flour; corn; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів