Поліщук, Галина ЄвгеніївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаЗгурський, Андрій Володимирович2013-03-212013-03-212009Патент України на корисну модель № 42255, МПК A 23G 9/00. Склад морозива молочного вершкового пломбір / Г. Є Поліщук, О. В. Кочубей-Литвиненко, А. В. Згурський.- u 200901152; заявл. 13.02.2009 ; опубл. 25.06.2009, Бюл. № 12https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6982Запропонований у патенті на корисну модель склад морозива пломбір містить у якості стабілізаційної системи гарбуз за кількістю сухої маси від маси суміші. Proposed in the patent for utility model ice cream composition contains as stabilization of pumpkins by the number of dry weight by weight of the mixture.otherморозивоice creamгарбузpumpkinбіологічна цінністьbiological valueкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуСклад морозива молочного вершкового пломбір (Патент на корисну модель № 42255)Other