Розвиток хмарних обчислень в управлінні ІТ проектами - Буток, Андрій Миколайович; Джуренко, Тетяна Сергіївна (My University, 2015)
Сучасні хмарні технології (cloud computing) є прогресивним та перспективним рішенням, одним з елементів революційної «третьої ІТ- платформи». Використання хмарних технологій пов’язане не лише з величезним зменшенням витрат та інтенсифікацією, але і зі значущими споживацькими ризиками. Modern cloud (cloud computing) is a progressive and promising solution, one element of revolutionary "third IT platform." The use of cloud associated not only with enormous cost reduction and intensification, but with significant consumer risk.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; автоматизовані системи управління; хмарні технології; хмарні обчислення; Automated control systems; cloud; cloud computing