Гусятинська, Наталія АльфредівнаЛіпєц, Антон АдамовичКоровко, С. М.2012-08-302012-08-302003Гусятинська, Н. А. Вплив основного сульфату алюмінію на перехід високомолекулярних сполук в дифузійний сік у процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки / Н. А. Гусятинська, А. А. Ліпєц, С. М. Коровко // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 5-7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2301Досліджено вплив основного сульфату алюмінію, рекомендованого до використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, на перехід високомолекулярних сполук в дифузійний сік під час проведення процесу протягом 60 та 90 хв в діапазоні температур 65...85 С і кількості реагенту 0,015...0,045 % та на ступінь денатурації протоплазми бурякової тканини. The influence of basic aluminum sulphate is recommended for use in the extraction of sucrose from beet chips, the transition Macromolecular the diffusion juice during the process for 60 and 90 min in the temperature range 65 ... 85  C and the amount of reagent 0,015 ... 0.045% and the degree of denaturation of protoplasm beet tissue.основний сульфат алюмініюживильна водаступінь денатураціїцукрозаекстрагуваннябурякова стружкабурякоцукрове виробництвоbasic aluminum sulfatefeedwaterdegree of denaturationsucroseextractionbeet chipssugar beet productionкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиВплив основного сульфату алюмінію на перехід високомолекулярних сполук в дифузійний сік у процесі екстрагування цукрози з бурякової стружкиArticle