Меркушова, Катерина Сергіївна2016-06-152016-06-152012Меркушова, К. С. Удосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировини / К. С. Меркушова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 201-202.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23570У наш час складної екологічної обстановки організм людини поступово втрачає імунітет і тому в багатьох випадках не здатний самостійно чинити опір впливу зовнішніх і внутрішніх факторів, унаслідок чого виникають порушення в роботі його окремих органів і організму в цілому. Nowadays difficult environmental conditions the body gradually loses its immunity and therefore in many cases not able alone to resist the impact of external and internal factors, so that there are violations in its individual organs and body as a whole.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивосолодсилібінінбіологічно активні речовиниbeermaltsilibininbiologically active substancesУдосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировиниThesis