Удосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировини - Меркушова, Катерина Сергіївна (My University, 2012)
У наш час складної екологічної обстановки організм людини поступово втрачає імунітет і тому в багатьох випадках не здатний самостійно чинити опір впливу зовнішніх і внутрішніх факторів, унаслідок чого виникають порушення в роботі його окремих органів і організму в цілому. Nowadays difficult environmental conditions the body gradually loses its immunity and therefore in many cases not able alone to resist the impact of external and internal factors, so that there are violations in its individual organs and body as a whole.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; пиво; солод; силібінін; біологічно активні речовини; beer; malt; silibinin; biologically active substances