Пешук, Людмила ВасилівнаІванова, Тетяна МиколаївнаІщенко, Віра МиколаївнаІщенко, Микола Володимирович2014-04-082014-04-082014Визначення металічних елементів в м’ясних маринадах / Л. В. Пешук, Т. М. Іванова, В. М. Іщенко, М. В. Іщенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014. – С. 24-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13762В даній статті наведено визначення металічних елементів у м’ясних маринадах, методи за якими проводилося дослідження та результати вимірювань вмісту металів у маринадах. In this article the determination of metallic elements in meat marinades, the methods by which the research was conducted and the results of measurements of the metal content in the marinade.маринадмолочна кислотахарчова технологіяmarinadelactic acidfood technologyкафедра харчової хіміїкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВизначення металічних елементів в м’ясних маринадахOther