Іванов, Сергій ВіталійовичАрсеньєва, Лариса ЮріївнаЧорна, Анастасія Іванівна2018-07-202018-07-202013Іванов, С. В. Застосування біорозкладних пакувальних матеріалів для харчових продуктів / С. В. Іванов, Л. Ю. Арсеньєва, А. І. Чорна // Якість і безпека харчових продуктів : Міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 листопада 2013 р. – К. : НУХТ. – С. 33-34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28047Мета новітніх розробок полягає в тому, щоб встановити загальні закономірності в підборі компонентів і технологічних чинників під час виготовлення матеріалів, які забезпечують високий рівень експлуатаційних характеристик (міцність, низьку газопроникненість, екологічну безпеку, міцну формованість та інше) за здатністю до біорозпаду, і навчитись регулювати процеси їх деструкції.uk-UKбіорозкладальна упаковкахарчові продуктиbiodegradable packagingfood productsкафедра експертизи харчових продуктівЗастосування біорозкладних пакувальних матеріалів для харчових продуктівThesis