Скорик, Костянтин ДмитровичХоменко, Микола ДмитровичКозіцька, Марія ЄвгенівнаЧупахіна, В. П.2013-12-022013-12-022001Вплив пульпи на якість дифузійного соку / М. Д. Хоменко, К. Д. Скорик, М. Е. Козіцька (та ін.) // Цукор України – 2001. – № 5. – С. 9–10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11692У статті розглянуто вплив пульпи на якість дифузійного соку. Дано три варіанти розрахунків переходу нецукрів в дифузійний сік на цукровому заводі. Показана доцільність виведення пульпи в жом. In this article pulp influence on raw juice quality is discussed. One gives three variants of calculations of nonsugars transition into raw juice at sugar factory. It was shown appropriateness of pulp transfer into beet pulp.otherбурякова стружкаbeet cossettesпульпаpulpдифузійний сікraw juiceВплив пульпи на якість дифузійного сокуArticle