Удосконалення процесу метанового бродіння стоків молокозаводів шляхом підвищення концентрації активного мулу - Кліщ, Т. І.; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна (My University, 2007)
Запропоновано використання підвищеної концентрації активного мулу в метантенку для прискорення процесу очищення. Очищення відбувається протягом 12 годин. The use of high concentration of activated sludge in digesters to accelerate the cleanup. Cleaning takes place within 12 hours.
Keywords: підвищена концентрація; increased concentration; стічні води; біологічне очищення; биологическая очистка; wastewater; biological treatment; кафедра екології та екоменеджменту