Структурно-механічні властивості зерна різної вологості - Гапонюк, Ігор Іванович; Буляндра, Олексій Федорович; Харченко, Віталій Геннадійович (My University, 2016)
У виробничій діяльності маємо зерно різної вологості. Для транспортно- технологічних завдань важливо враховувати особливості структурно-механічних властивостей зерна різної вологості. Очевидним є і те, що зерно різної вологості має різний об'єм, що також слід враховувати при його зберіганні. Особливо це стосується питань розміщення на зберігання зерна, гравітаційного переміщення і його сепарування. In the production of grain have different humidity. For transport and technological problems important to consider features of structural and mechanical properties of different grain moisture. Obviously the fact that the grain of different moisture has a different volume, which also should be considered when storing it. This is especially true of placing on grain storage, movement and gravity of his separation.
Keywords: кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; структурно-механічні властивості; вологість; зерно; structural and mechanical properties; humidity; grain