Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаМуратова, Анна Олександрівна2023-05-012023-05-012022Кирпіченкова, О. М. Розширення асортименту солодких страв спеціального призначення у ресторанах / О. М. Кирпіченкова, А. О. Муратова // Інтернаука. – 2022. – №2. – С. 42-48https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40492Актуальним залишається розширення асортименту страв спеціального призначення в ресторанах, наприклад для людей, що по різним причинам не споживають молоко та яйця. В даній статті наведено результати розробки рецептур і технології веганських солодких страв без яєць і молочних продуктів з використанням аквафаби. It remains relevant to expand the range of special-purpose dishes in restaurants. For example, for people who, for various reasons, do not consume milk and eggs. This article presents the results of the development of recipes and technology of vegan sweet dishes without eggs and dairy products using aquafaba.otherкафедра готельно-ресторанної справиаквафабасолодкі стравивеганиресторанaquafabasweet foodvegansrestaurantРозширення асортименту солодких страв спеціального призначення у ресторанахArticle