Гавриленко, Костянтин ОлександровичТотміна, ВіталінаПилипенко, Людмила МиколаївнаСабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна2014-05-072014-05-072014Вивчення кінетики розріджування крохмалю / К. О. Гавриленко, В. Тотміна, Л. М. Пилипенко, Н. І. Сабадаш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 80-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 689-690.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14266Вивчено кінетику ферментативного розріджування кукурудзяного та картопляного видів крохмалю. Встановлено витрати бактеріальної α-амілази для проходження цього процесу. Studied the kinetics of enzymatic liquefaction of corn starch and potato species. Installations costs bacterial α-amylase for the passage of the process.otherбактеріальна α-амілазакінетикакрохмальна суспензіярозріджуванняkineticsdilutionbacterial α-amylasestarch slurryкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівВивчення кінетики розріджування крохмалю