Дослідження сутності поняття «ефективність» - Пономаренко, Тетяна Миколаївна; Бойко, Ірина Анатоліївна (My University, 2014)
Поняття «ефективність» відноситься до широковживаних бізнес-термінів, які активно використовують в теорії та практиці економічних відносин. У публікаціях вітчизняних та зарубіжних дослідників термін «ефективність» вживається поруч з терміном «результативність» як синонім або такий, що має однаковий зміст. Постає потреба розмежування або поєднання цих двох понять, тобто встановлення між ними балансу.
Keywords: економічні відносини; результативність; ефективність; ресурси; экономические отношения; результативность; эффективность; ресурсы; economic relations; effectiveness; resource; кафедра економіки праці та менеджменту