Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаМедведюк, Дмитро Олександрович2023-05-222023-05-222023Башта, А. Використання пророщеного зерна сочевиці та гречки для отримання паштету оздоровчого призначення / Алла Башта, Дмитро Медведюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 81https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40682За результатами досліджень та на основі аналізу визначено раціональну кількість рослинних добавок для підвищення харчової цінності паштету. According to the results of the research and based on the analysis, a rational amount of plant additives was determined to increase the nutritional value of the pate.otherпаштетсочевицягречкапророщене зерноpastelentilbuckwheatgerminated grainкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання пророщеного зерна сочевиці та гречки для отримання паштету оздоровчого призначенняThesis