Використання пророщеного зерна сочевиці та гречки для отримання паштету оздоровчого призначення - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Медведюк, Дмитро Олександрович (My University, 2023)
За результатами досліджень та на основі аналізу визначено раціональну кількість рослинних добавок для підвищення харчової цінності паштету. According to the results of the research and based on the analysis, a rational amount of plant additives was determined to increase the nutritional value of the pate.
Keywords: паштет; сочевиця; гречка; пророщене зерно; paste; lentil; buckwheat; germinated grain; кафедра технології оздоровчих продуктів