Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України - Національний університет харчових технологій (My University, 2015)
У збірник увійшли тези доповідей учасників VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, в яких розглянуто актуальні питання економіки та менеджменту, еколого-економічні проблеми розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено актуальні проблеми, тенденції та перспективи розвитку фінансової, інноваційно-інвестиційної, міжнародної економіки та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, науковців, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств в сучасних ринкових умовах. The collection includes abstracts of VI all-Ukrainian scientific-practical conference of students, postgraduates and young scientists, in which they discussed topical issues of Economics and management, ecological and economic problems of development of economic entities, highlights current issues, trends and prospects of development of financial innovation and investment, international Economics and foreign economic activity of enterprises. Designed for students of economic specialties of higher educational institutions, graduate students, professors and researchers who are interested in issues related to the functioning of enterprises in the modern market conditions.
Keywords: екологічна політика; конференція; управління підприємствами; міжнародна економіка; менеджмент; environmental policy; conference; business management; international Economics; management