Пешук, Людмила ВасилівнаРадзієвська, Ірина Гіронтіївна2013-10-242013-10-242008Пешук, Л. В. Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності / Л. В. Пешук, І. Г. Радзієвська // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки НУХТ. – 2008. – С. 23–24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10591У статті запропонована розробка технологій купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності, на основі чого розроблено патент, вироблено та апробовано продукт на виробництві. In the article the development of technologies blended animal-vegetable fats increased nutritional value, based on which a patent is designed, produced and tested the product in the workplace.otherпаштетм'ясний фарштехнологіякупажовані жириоліяpatemeat stuffingtechnologyblended oilbutterкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінностіArticle