Харчування спортсменів в залежності від групи крові - Долиніна, Мила Милківна (My University, 2020)
Вибрати правильний режим харчувань – означає вибрати харчові продукти, що підходять для вашої групи крові. Коли ви харчуєтесь продуктами для вашої групи крові, то насамперед позбавляєтесь від шлаків, а потім наступає регуляція маси тіла. Для цього не потрібно суворих дієт – з часом організм сам перелаштується на властиву йому генетичну дієту.Vibrati is the correct kharchuvan mode - meaning the vibrati kharch products, so it's suitable for your group of blood. If you're going to have food for your group of blood, then the nasamper will be slaged in, and sweats the stepping of the masi tila regulator. For the locally not the suvoly of the suvorich - with an hour the organization itself to be transferred to the power of the ion genetic d'sat.
Keywords: харчування; спорт; food; sport; кафедра фізичного виховання