Ашмаріна, Галина РевмирівнаМихалевич, Артур ПетровичСкуйбіда, Валерія Віталіївна2021-04-162021-04-162019Ашмаріна, Г. Р. Червона пальмова олія - продукт профілактичної спрямованості / Г. Р. Ашмаріна, А. П. Михалевич, В. В. Скуйбіда // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та практичні аспекти : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 28–29 березня 2019 р. – Київ : ККІБП, 2019. – С. 129–130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33360Жири є невід'ємною складовою, що повинна бути присутньою в щоденному раціоні кожної людини. Пальмова олія – одна з найрозповсюдженіших видів олії у харчовій промисловості усього світу. Вона є основою для виробництва багатьох продуктів харчування – маргарину, майонезу, дитячих молочних сумішей, морозива, хлібобулочних та кондитерських виробів. За останні роки пальмова олія за об'ємами світового виробництва посіла друге місце (25 млн т) після соєвої (29 млн т), при цьому зберігається тенденція до подальшого розвитку її виробництва. Fats are an integral part that should be present in the daily diet of every person. Palm oil is one of the most common types of oil in the food industry worldwide. It is the basis for the production of many foods - margarine, mayonnaise, infant formula, ice cream, bakery and confectionery. In recent years, palm oil in terms of world production took second place (25 million tons) after soybean (29 million tons), while there is a tendency to further develop its production.пальмова оліяпрофілактикаоздоровчі продуктикафедра технології молока і молочних продуктівpalm oilhealth productspreventionкафедра екології та екоменеджментуЧервона пальмова олія - продукт профілактичної спрямованостіThesis