Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаСербова, Марія ІванівнаГащук, Олександра Ізидорівна2012-06-202012-06-202004Кишенько, І. І. Властивості текстурованого квасолевого борошна / І. І. Кишенько, М. І. Сербова, О. І. Гащук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 6. - С. 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1701У статті наведено результати досліджень структурно-механічних властивостей гідратованого текстурованого квасолевого борошна та його вплив на ефективну в’язкість модельних м’ясних систем.In the article the results of studies of structural and mechanical properties of hydrated textured bean flour and its effect on the effective viscosity of model meat systems.гідратоване текстуроване квасолеве борошнореологічні властивостіефективна в’язкістьhydrated textured beans flourrheological propertieseffective viscosityкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВластивості текстурованого квасолевого борошна