Властивості текстурованого квасолевого борошна - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Сербова, Марія Іванівна; Гащук, Олександра Ізидорівна (My University, 2004)
У статті наведено результати досліджень структурно-механічних властивостей гідратованого текстурованого квасолевого борошна та його вплив на ефективну в’язкість модельних м’ясних систем.

In the article the results of studies of structural and mechanical properties of hydrated textured bean flour and its effect on the effective viscosity of model meat systems.
Keywords: гідратоване текстуроване квасолеве борошно; реологічні властивості; ефективна в’язкість; hydrated textured beans flour; rheological properties; effective viscosity; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів