Роль куратора в позанавчальному житті студента - Пушка, Ольга Сергіївна (My University, 2013)
Значна роль в успіху адаптації студента до умов вузу належить саме куратору, функція якого полягає не тільки в наданні студенту обсягу знань, навичок і умінь, а й у формуванні, перш за все, певного стилю мислення, світогляду. A significant role in the success of adaptation to the conditions university student belongs curator whose function is not only to provide students of knowledge, skills and abilities, but also in the formation, above all, a certain style of thinking, worldview.
Keywords: куратор; студент; позанавчальне життя; curator; student; extracurricular life; кафедра готельно-ресторанної справи