Яремчук, Катерина ОлександрівнаМамченко, Людмила Євгенівна2024-12-042023Яремчук, К. Обґрунтування вибору сорту гарбуза для удосконалення технології суфле з м’яса птиці / К. Яремчук, Л. Мамченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 319.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45965ukгарбузсуфлеpumpkinsouffleкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОбґрунтування вибору сорту гарбуза для удосконалення технології суфле з м’яса птиціThesishttps://orcid.org/0000-0003-2519-043X