Розробка динамічної експертної системи з використанням прецедентного підходу - Проскурка, Євген Сергійович (My University, 2012)
У доповіді пропоновану структуру для побудови динамічної системи експерт використанням індивідуального підходу. In the report the proposed structure for building a dynamic expert system using a case approach.
Keywords: експертна система; expert system; прецедент; precedent; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка