Інформаційне забезпечення визначення конкурентоспроможності страхової послуги у ринковому середовищі - Гнатенко, Олена Андріївна (My University, 2013)
Розглянуто інформаційне забезпечення визначення конкурентоспроможності страхової послуги у ринковому середовищі. Запропонована модель збору та обробки інформації страхової компанії про досліджувану страхову послугу для її управління. Розкрито кілька напрямків аналізу конкурентно-аналітичної інформації. The informative providing of determination of competitiveness of insurance favour is considered in a market environment. The offered model of collection and treatment of information of insurance company is about the probed insurance favour for its management. A few directions of analysis are exposed competition analytical to information.
Keywords: конкурентоспроможність; страхова послуга; інформаційне забезпечення; competitiveness; insurance favour; informative providing; кафедра фінансів