Формування та розвиток ринку екологічних товарів і послуг в Україні - Харченко, Тетяна Борисівна; Сагайдак, Юлія Анатоліївна (My University, 2011)
У статті визначені особливості локальних екологічних ринків, зокрема Карпатського регіону, показано їх формування та проблеми функціонування. Обґрунтовані перспективи щодо розвитку екологічного туризму у Карпатському регіоні.
Keywords: стійкий розвиток; екологічні товари і послуги; sustainable development; ecological consumers and services