Зрази рибні (Деклараційний патент на винахід № 120238) - Дітріх, Ірина Вікторівна; Сомик, Олена Олександрівна (My University, 2020)
Зрази рибні, які відрізняються тим, що як філе риби використовується філе минтаю, додатково містять квашену червонокачанну капусту. Fish zrazy, which differ in that pollock fillets are used as fish fillets, additionally contain sauerkraut red cabbage
Keywords: філе минтая; квашена червонокачанна капуста; біологічна цінність; органолептичні властивості; pollock fillet; sauerkraut red cabbage; biological value; organoleptic properties; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції