Високобілкові добавки в хлібопеченні - Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна (My University, 2014)
У статті розглянуто білкові потреби різних груп населення України. Показана необхідність підвищення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Наведено дані про різні види білкових добавок для хлібопечення. The article describes the protein needs of the different population groups of Ukraine. Shown the need to increase food and biological value of bakery products. The data about different kinds of protein supplements for baking.
Keywords: хліб; амінокислоти; біологічна цінність; білкові рослинні концентрати; білкові рослинні ізоляти; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; bread; amino acid; biological value; protein vegetable concentrates; protein vegetable isolates