Махинько, Валерій МиколайовичЧерниш, Людмила Миколаївна2015-05-132015-05-132014Махинько, В. М. Високобілкові добавки в хлібопеченні / В. М. Махинько, Л. М. Черниш // Хранение и переработка зерна. – 2014. - № 6 (183). – С. 57-60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20349У статті розглянуто білкові потреби різних груп населення України. Показана необхідність підвищення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Наведено дані про різні види білкових добавок для хлібопечення. The article describes the protein needs of the different population groups of Ukraine. Shown the need to increase food and biological value of bakery products. The data about different kinds of protein supplements for baking.uk-UKхлібамінокислотибіологічна цінністьбілкові рослинні концентратибілкові рослинні ізолятикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbreadamino acidbiological valueprotein vegetable concentratesprotein vegetable isolatesВисокобілкові добавки в хлібопеченніArticle