Нові технології в будівництві - Семенець, Марина Вікторівна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2020)
Розглядаються новітні технології у будівництві, що покликані покращити рівень життя населення.
Keywords: будівництво; інновації (будівництво); кафедра економіки праці та менеджменту