Косьмінська, Олеся Сергіївна2021-09-212021-09-212021Косьмінська, О. С. Удосконалення технології спирту із крохмалевмісної сировини з інтенсифікацією процесів приготування дозрілої бражки в умовах Уладівського спиртового заводу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олеся Сергіївна Косьмінська ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2021. – 113 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35453otherетиловий спиртпісляспиртова бардафільтрат бардизброджуваннязріла бражкаректифікований спирткафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваУдосконалення технології спирту із крохмалевмісної сировини з інтенсифікацією процесів приготування дозрілої бражки в умовах Уладівського спиртового заводуOther