Розроблення рецептури м’ясних хлібів з використанням олеорезинів - Холод, Артем Михайлович; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2021)
Проведено дослідження перспектив використання олеорезинів для м’ясних продуктів та оптимальньних концентрацій для внесення у рецептуру.
Keywords: м’ясні хліби; олерозини; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; meat loaves; oleoresins