Холод, Артем МихайловичПасічний, Василь Миколайович2023-10-122023-10-122021Холод, А. М. Розроблення рецептури м’ясних хлібів з використанням олеорезинів / А. М. Холод, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнар. науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 32-33https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41165Проведено дослідження перспектив використання олеорезинів для м’ясних продуктів та оптимальньних концентрацій для внесення у рецептуру.otherм’ясні хлібиолерозиникафедра технології м’яса і м’ясних продуктівmeat loavesoleoresinsРозроблення рецептури м’ясних хлібів з використанням олеорезинівThesis