Патріотичне виховання студентської молоді в сучасних умовах - Мазур, Олег Костянтинович; Шоха, Володимир Петрович (My University, 2013)
Актуальність виховання патріотизму серед студентів зумовлена високим рівнем їх інтелектуального потенціалу та соціальної активності. Relevance of education of patriotism among students caused a high level of intellectual capacity and social activity.
Keywords: патріоти; студенти; виховання; patriots; students; education; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.