Збірник науково-дослідницьких робіт студентів І курсу факультету інженерної механіки та пакувальної техніки Національного університету харчових технологій з історії та культури України - Левицька, Надія Миколаївна; Силка, Оксана Захарівна (My University, 2015)
У виданні представлено результати самостійної науково-дослідницької роботи студентів першого курсу, які були виконані під час опанування навчальних курів «Історія України» та «Історія культури України» у 2014/2015 н.р.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; самостійна робота; наукова робота; родовід; сімейна історія; самостоятельная работа; научная работа; генеалогия; семейная история; independent work; scientific work; genealogy; family history