Оцінка експериментальних даних дослідження показників якості вершкових кремів, збагачених мікронутрієнтами - Галецька, Оксана Вікторівна; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2016)
Технологія вершкових кремів та оцінка їх якісних показників у наші часи є актуальним питанням через недостатню кількість такої продукції на ринку України та низький рівень оцінки якості цих продуктів. Technology cream and assessment of quality indicators in our time is a key issue because of the insufficient number of such products in Ukraine and low quality assessment of these products.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; показники якості кремів; вершковий крем; мікронутрієнти; quality indicators; butter cream; micronutrients