Галецька, Оксана ВікторівнаПопова, Наталія Вікторівна2016-09-292016-09-292016Галецька, О. В. Оцінка експериментальних даних дослідження показників якості вершкових кремів, збагачених мікронутрієнтами / О. В. Галецька, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24256Технологія вершкових кремів та оцінка їх якісних показників у наші часи є актуальним питанням через недостатню кількість такої продукції на ринку України та низький рівень оцінки якості цих продуктів. Technology cream and assessment of quality indicators in our time is a key issue because of the insufficient number of such products in Ukraine and low quality assessment of these products.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівпоказники якостівершкові кремимікронутрієнтиquality indicatorsbutter creamsmicronutrientsОцінка експериментальних даних дослідження показників якості вершкових кремів, збагачених мікронутрієнтамиOther