Арт-готель – мінігалерея сучасного мистецтва - Мамон, Богдан Валентинович; Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна (My University, 2017)
Доведено доцільність проектування арт-готелів. The feasibility of designing art-hotels is proved.
Keywords: арт-готель; art-hotel; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції