Валютний ринок України: проблеми та перспективи розвитку - Складана, Владислава Володимирівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2017)
Досліджено валютний ринок України: проблеми та перспективи розвитку.
Keywords: валютний ринок; економіка; кафедра готельно-ресторанної справи