Підбір схеми хроматографічного очищення альфа-2в-інтерферону - Ткачова, І. П.; Грегірчак, Наталія Миколаївна (My University, 2012)
Технологія отримання біологічно активного рекомбінантного а-2b-інтерферону заснована на створенні бактеріального штама-продуцента, що містить кДНК-інтерферону альфа людини. Розроблена схема виділення і очистки біологічно активного рекомбінантного α-2b – інтерферону. Чистота препарату склала близько 97-98 %. Біологічна активність на культурі чутливих клітин в цитопатичному тесті склала 2,05108 МЕ/мл Technology of biologically active recombinant α-2b-interferon is based on the creation of bacterial strains, strains containing the cDNA of human interferon alpha. The scheme of isolation and purification of biologically active recombinant α-2b - interferon. Room preparation was about 97-98 %. Biological activity of sensory cells in culture cytopathic test was 2.05108 IU / ml.
Keywords: інтерферон; interferon; кафедра біотехнології і мікробіології