Кредитно-модульна система навчання іноземних мов - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна (My University, 2009)
Автори зробили аналіз роботи кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації за кредитно-модульною системою в національному університеті харчових технологію.

The authors analyzed the work of the chair of foreign languages and international communications by credit-modular system at the National University of Food technologies.
Keywords: поточний контроль; current control; кредитно-модульна система; chair; credit-modular system; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації