Rashevska, TamaraGulyy, IvanUkrainets, AnatoliyNishchenko, M.Lihtorovich, S.Buzaneva, E.2013-07-042013-07-042002Nanovoids in the milkfat and its high-melting components / T. A. Rashevska, I. S. Gulyy, A. I. Ukrainets', M. M. Nishchenko, S. P. Likhtorovich, E. V. Buzaneva // Material Science and Engineering C. – 2002. – № 19. – P. 197–199.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8898The nanovoids in the fatty acid triglycerides and in the milkfat are studied by means of tlie positron annihilation spectroscopy. The mean radii of the nanovoids are measured using annihilation characteristics of the hydrogen-like positronium atoms, which annihilate inside the nanovoids.Нанопустоти тригліцеридів жирних кислот і молочного жиру, вивчалися за допомогою ПАС.Середні радіуси нанопустот оцінювали за допомогою аннігіляційних характеристик гідрогеноподібних атомів, які аннігілюють всередині нанопустот.othernanovoidsfullerenespositron annihilationнанопустотифуллеренипозитронна аннігіляціякафедра технології молока і молочних продуктівNanovoids in the milkfat and its high-melting componentsArticle