Функціональні харчові продукти з використанням побічної сировини гарбуза - Омельченко, Марія Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Хареба, Володимир Васильович; Хареба, Олена Василівна; Литовченко, Олександр Михайлович (My University, 2024)
Дослідження вивчає антиоксидантні властивості побічної сировини гарбуза та її перспективи для створення функціональних харчових продуктів, зокрема борошняних кондитерських виробів, у ресторанній галузі

The study investigates the antioxidant properties of pumpkin by-products and their potential for creating functional food products, particularly bakery confectionery items, in the restaurant industry
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; побічна сировина гарбуза; pumpkin by-products; антиоксидантна активність; antioxidant activity; функціональні харчові продукти; functional food; борошняні вироби; bakery technology