Сучасний стан та перспективи розвитку бурякоцукрової галузі України на основі формування інтегрованих компаній - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2010)
У статті проведено аналіз діяльності бурякоцукрової галузі України, визначено сучасний стан та перспективи розвитку галузі на основі формування та розвитку інтегрованих об 'єднань. The analysis of activity of beet sugar industry of Ukraine is conducted in the article, the modern stat and prospects of development of industry are defined on the basis of forming and development of integrate associations.
Keywords: бурякоцукрова галузь; інтеграція; об'єднання; інтегровані структури; харчова промисловість; beet-sugar industry; integration; association; integrated structures; food industry; кафедра економіки праці та менеджменту