Шляхи покращення якості готельних послуг в Україні - Цишек, Олена Володимирівна; Примак, Тетяна Юхимівна (My University, 2015)
Ефективне функціонування готельного господарства є показником позитивних змін в економіці нашої держави, воно сприяє зміцненню міжнародних зв’язків та інтеграції України у світове співтовариство. Пріоритетним напрямком розвитку сфери готельних послуг є доведення їх якості до міжнародних стандартів та вдосконалення технологій, впровадження нових видів і форм обслуговування, що дозволить краще виконання потреб клієнтів.
Keywords: якість; обслуговування; готельні послуги; качество; гостиничные услуги; обслуживание; quality; maintenance; hotel services; кафедра туристичного та готельного бізнесу